Uitbetaling studiefinanciering 2013 97


Studiefinanciering wordt maandelijks achteraf uitbetaald. Hieronder staat de data waarop DUO uitbetaald. Het verschilt per bank wanneer het geld op je rekening staat. Bij de ene bank staat het geld dezelfde dag nog op je rekening, bij de andere kan dit een paar dagen later zijn.

PSSST: Speciale ZALANDO uitverkoop voor studenten! Als nieuwsgierige student mag je dit niet missen! 
Data uitbetaling studiefinanciering 2013:

24 januari
22 februari
22 maart
24 april
24 mei
24 juni
24 juli
23 augustus
24 september
24 oktober
22 november
20 december

Deze betaaldata gelden voor studiefinanciering beroepsonderwijs, studiefinanciering hoger onderwijs en tegemoetkoming scholieren.


97 Gedachten over “Uitbetaling studiefinanciering 2013

 • O.L. Boye

  De uitbetalen van mij studiefinanciering ontbreekt deze maand.
  Ik wordt elke 24 ste van de maand uitbetaald maar er staat niks op
  mij rekening deze maand en vraag me af waaroom?

  • Daniel Post auteur

   Beste Vincent,

   Duo heeft vandaag de gelden overgemaakt. Afhankelijk van je bank kan het soms een dag duren. Misschien dat het te maken heeft met de storting die er bij de Rabobank en ING was vandaag. Ik adviseer om morgenochtend weer even te kijken.

   Hartelijke groet,

   Daniel

 • Marieke Stegerhoff

  Ik heb gistern voor het eerst een e-mail van “uitbetaling studiefinanciering” ontvangen. In de e-mail staat dat ik vandag mijn geld ontvang. Ik dacht dus dat mijn brief eindelijk door de juridische loket is gekomen en ik het geld van de laatsten maanden krijg terug betaalt. Helaas heb ik weer alleen €117 ontvangen. Hoe kan dat nou?

  • Daniel Post auteur

   Beste Marieke,

   Als dat inderdaad het geval is, dan is er vermoedelijk iets mis gegaan. Mocht je dit geld onterecht ontvangen hebben. Dan adviseer ik om dit geld op een spaarrekening te zetten. Dan kom je niet in de verleiding om het uit te geven. Daarnaast kun je het beste contact opnemen met DUO infolijn via 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Linda

  Ik heb dit jaar voor het eerst studiefinanciering aangevraagd maar heb ook nog niks ontvangen ? Wel moest de inkomstenverklaring van me vader nog aangevraagd worden voor me aanvullende financiering, maar dit heeft toch niks met de standaard studiefinanciering te maken?

  • Daniel Post auteur

   Beste Linda, volgens mij staat dit ook los van de aanvullende beurs. Het beste kun je contact opnemen met DUO infolijn via 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Kimberley

  ik heb in 2012 studiefinanciering aanvullende beurs aangevraagd, een hele gebeuren kwam er toen. Eind van het jaar kreeg ik alles in 1 van 2012. Maar vanaf begin 2013 heb ik geen aanvullende beurs meer gehad, alleen de €77. Moet ik het dan weer de aanvullende beurs opnieuw aanvragen??

  • Daniel Post auteur

   Beste Kimberly, persoonlijk zou ik zo snel mogelijk contact opnemen met DUO. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Lando

  Ik sta op mijn opleiding ingeschreven tot en met Juli 2013. Nu is het 23 Augustus en heb ik nog niks ontvangen. En er staak ook niks voor Augustus in Mijn betaaldata op de DUO site. Ik heb begrepen dat studiefinancering achteraf wordt uitbetaald.

  • Daniel Post auteur

   Beste Lando, persoonlijk zou ik zo snel mogelijk contact opnemen met DUO. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Simon

  Ik heb voor mijn studie, waarmee ik per 1 September begin financiering aangevraagd. Volgens een brief van DUO heb ik vanaf September 2013 recht op studiefinanciering. Betekent dit dat ik pas eind September krijg uitbetaald of kan ik Maandag a.s nog geld op mijn rekening verwachten?

  • Daniel Post auteur

   Beste Simon, Duo betaald 1 x per achteraf per maand uit. Dus je krijgt in dit geval 24 oktober voor het eerst uitbetaald. Je kunt altijd nog bellen met de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Daniel

  Goeie middag ik zat met een vraag ik heb al gewoon het hele jaar studie financiering en ik zie dat het deze maand niet is gestort? Het is alweer een paar dagen geleden dat het gestort had moeten worden dus vraag me af hoe dit kan mvg daniel

  • Daniel Post auteur

   Dag Daan,

   Beste Daan, persoonlijk zou ik zo snel mogelijk contact opnemen met DUO. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Succes Mvg,
   Daniël

 • Melanie

  Ik heb deze maand nog geen studiefinancering gehad! Normaal krijg ik het elke 24ste van de maand. Dit viel toevallig in het weekend dus ik heb gewacht op maandag ochtend en nu staat het er altijd nog niet op!

  • Daniel Post auteur

   Beste Melanie, Duo maakt het over op verschillende dat. Zie daarvoor het overzicht. Het geld wordt overgemaakt vanaf een Nederlandse bankrekening. Dus Als jij ook een Nederlandse bankrekening hebt. Dan ontvang je het nog dezelfde dag.

   MvG,

   Daniel

 • bas

  hallo,

  ik heb een maand of 4 geleden studiefinanciering aan gevraagt en heb kort daarna 3x over een brief gekregen waarin ze verklaarde dat ze te weinig gegevens hadden. ik die brieven in gevuld en na de derde keer geen brief meer gehad. maar verder ook nooit meer wat van gehoort. ook even contact opnemen?

  gr bas

  • Daniel Post auteur

   Dag Bas, dat is wel het beste wat je kunt doen. DUO kan dan direct nakijken wat de status is. Succes!

  • Daniel Post auteur

   Beste Loubna, wat bedoel je precies met je vraag? “Gaat er in september 2013 studie van je rekening af?”
   ^Daniel

 • Sharona

  Hallo,

  Omdat ik nog geen 18 ben, heb ik recht op studiefinanciering vanaf 1 oktober. Krijg ik mijn stufi dan uitbetaald op 24 september of op 24 oktober?

 • Sarah

  Hallo,

  Ik kreeg gisteren mijn stuffi binnen, en ik schrok er wel van want het was opeens veel minder dan normaal…
  Ik vond het een beetje raar, als jullie stuffi hebben verlaagd dan had ik eerst even een brief willen ontvangen voor meer info..

  Ps. Ik ben niet de enige er zijn meerdere die te weinig stuffi hebben gekregen

 • jasmina

  Hei
  normaal gesproken krijg ik altijd eerst een mailtje van waneer ze stufi uitbetalen maar dit keer heb ik niks gehad blijkbaar .ik had wel een andere mailtje gehad over prestatie beurs en of ik bezwaar kon maken?? krijg ik nog wel stufi of niet

  • Daniel Post auteur

   Beste Jasmina, dat kan ik zo niet bepalen. Ik raad je aan om contact op te nemen met DUO. Sowieso is de betaaldag 24-10 dus dan kun je zelf kijken of de gelden binnen gekomen zijn.
   ^Daniel

 • yopi

  Er stond dat ze gisteren al hebben over gemaakt , dat betekent toch dat het er nu al moet zijn???? dus niet

 • Leroy

  ik ben dit jaar een opleiding begonnen en de eerste maand geen studiefinanciering ontvangen tweede maand wel, ik dacht doordat ik laat had aangevraagd dat ik het nu erbij kreeg. weet iemand hoe dat werkt?

  • Daniel Post auteur

   Beste Leroy,

   Als het goed is heb je een bericht gehad van DUO. Waarin staat waar je recht op hebt. Zo niet dan adviseer ik om contact op te nemen met DUO. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

   Groeten,

   Daniel

 • Calvin

  Hallo,

  De voorgaande maanden kreeg ik eerst een e-mail met een aankondiging dat de studiefinanciering gestort zou worden. Deze maand (okt) heb ik niks ontvangen, heb ik iets gemist deze maand? Of is dit een verandering bij DUO?

  • Daniel Post auteur

   Beste Calvin,

   Van deze mail ben ik niet op de hoogte. Wellicht is deze mail in je spam box? Heb je je studiefinanciering wel gekregen?

   ^Daniel

 • Alyson

  Ik heb deze maand geen stufi uitbetaald gekregen. Voorheen kreeg ik altijd een mail waarin werd vermeldt welke datum het uitgekeerd zou worden maar ook deze heb ik niet gekregen.

  • Daniel Post auteur

   Dan adviseer ik om contact op te nemen met DUO. Zie voor het telefoonnummer onderstaande berichten.

   ^Daniel

 • Marzia

  Hi,
  Ik heb nog geen studiefinanciering ontvangen. In mijn gegevens op website van dua staat alleen uitbetaling van maand september. Hoe kan dat nou??

  • Daniel Post auteur

   Dag Marizia,

   Excuus voor de vertraagde reactie, maar heb je de studiefinanciering al ontvangen? ZO niet dan verwijs ik je door naar DUO.
   ^Daniel

 • Ant

  Hallo,
  Ik ontvang nu al ruim een jaar studiefinanciering basisbeurs + aanvullende beurs (zit nu net vanaf september in 2e jaar van opleiding). Voor deze opleiding heb ik een half jaar gestudeerd, hier ontving ik alleen basisbeurs (terwijl ik achteraf wel aanvullende beurs had kunnen krijgen). Dit halfjaar was van september 2011 tot februari 2012. Nu heb ik gehoord dat ik dit nog wel zou kunnen ontvangen, de aanvullende beurs over die periode. Klopt dat?
  M.v.g. Ant

 • jeanygood

  Goeie dag.. is het mogelijk dat je het mail krijgt over de uitbetaling maar toch niet uitbetaald krijgt ? Want ik kreeg mijn mail over uitbetaling van vandaag maar tot nu toe niks binnen of met het veranderen naan iban duurd het langer ? Groetjes

  • Daniel Post auteur

   Beste Jeany ik weet niet of DUO zo een mail heeft. Ik heb er al eerder over gelezen. Ik adviseer je daarom om ook met de DUO contact op te nemen. Of heb je de Stufi al binnen?

 • Marco

  Ook ik heb mijn stufie nog niet ontvangen. De betaaldatum was 22 november, en heb zelfs nu mijn stufie nog niet. Ik kreeg wel net als de anderen een mail wanneer het zou worden overgemaakt. Hoop dat iemand me van hulp kan zijn.

  • Daniel Post auteur

   Beste Marco,

   Excuus voor de late reactie. Maar deze site is alleen om de data te tonen voor studenten die Stufi ontvangen. Wil je weten waarom je geen Stufi ontvangen hebt. Dan adviseer ik om contact op te nemen met DUO. Succes ^Daniel

 • Luna

  Ik heb een paar maanden terug, een lening aangevraagd, en in de brieven stond dat ik de lening ook gewoon kreeg, maar vandaag stond er maar 72 euro op mijn rekening…

  Word dat geld later overgemaakt?

  • Daniel Post auteur

   Beste Luna,

   Stond er een bedrag in de brief. Duo maakt alles een keer over. Dus als je te weinig hebt gekregen, dan schat ik in dat je het verschil bij de eerst volgende betaling in 2014 krijgt. Het beste kun je even met DUO bellen. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur. ^Daniel

 • Inger Tinselboer

  Hallo,

  Ik heb deze week helemaal geen email gehad van DUO over de aanbetaling van vandaag (20-12-2013).
  Is er iets verkeerd gegaan of hebben meerdere mensen geen email ontvangen van DUO deze week?

  Groetjes

  • Daniel Post auteur

   Dag Inger,

   Hoe bedoel je precies? 20 december is de officiële betaling van december. Normaal wordt die inderdaad rond de 23ste betaald. Dus nu heb je de centen al ruim binnen voor de kerst :-) Mooi weekend en fijne feestdagen. ^Daniel

  • Daniel Post auteur

   Dag Youseff,

   Waar bankier je? Als het voor het einde van de middag niet binnen hebt gekregen. Dan is er vermoedelijk iets mis gegaan. Dan kun je het beste even bellen met de DUO. Het nummer van de DUO infolijn is 050-599 7755. Let op bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

   ^Daniel

  • Daniel Post auteur

   Door de invoering van IBAN staat je studiefinanciering voortaan een paar uur later op je rekening. Dit kan ook ’s avonds zijn.^Daniel

 • christiaan

  hallo,

  normaal heb ik mijn studiefinanciering altijd rond 1 of 2 uur ‘smiddags op mijn rekening staan, ik bankier bij de ING. misschien weet jy waarom het zo laat erop staan

  • Daniel Post auteur

   Door de invoering van IBAN staat je studiefinanciering voortaan een paar uur later op je rekening. Dit kan ook ’s avonds zijn.^Daniel

  • Daniel Post auteur

   Door de invoering van IBAN staat je studiefinanciering voortaan een paar uur later op je rekening. Dit kan ook ’s avonds zijn.^Daniel

 • Andre boom

  Luna die 72 is je zorg toeslag die is verlaagt en youseff vandaag verandere bank nmmrs naar iban kan wel tot vanavond duren bij sommige banken voor je het heb

  Met vriendelijke groet andre.

 • Karel

  Beste,

  kan het dan zijn dat je de laatste betaling pas tegen bv 10 uur ’s nachts pas binnen krijgt?

  Ik heb nog altijd niets op mijn ABN rekening staan.

  Met Vriendelijke Groeten,

   • Karel

    Beste,

    mijn geld is nog niet binnen en ik zit bij ABN Amro.

    Nog anderen bij ABN Amro met hetzelfde probleem?

    mvg,

    K

    • Daniel Post auteur

     Dat is balen. Er staan meer berichten van mensen die bij ABN bankieren. Hopelijk heb je nu al je euro’s binnen. Anders morgen ff bellen met duo!

 • D.R

  Ik bankier bij ing en normaal gesproken is mijn s.f al binnen maar het is nu zaterdag half tien en heb nog niks staan. is dit een fout bij de bank of duo??

  • Daniel Post auteur

   Deze zou inmiddels wel binnen moeten zijn. Beste kun je bellen met ib groep. Alleen zijn ze nu al gesloten. Morgen tot 15:00 bereikbaar!

  • Regina25

   Ik zit ook bij de Rabobank en ook nog geen stufi binnen terwijl ik het anders altijd op de aangegeven datum binnen krijg. Probeerde te bellen maar ze zijn vandaag natuurlijk gesloten. Na het weekend dan maar weer proberen. Toch wel balen want ik had er vanaf 20 december wel op gerekend!

   • Daniel Post auteur

    Dag Regina,

    Aan het aantal reacties dat we hebben gekregen is er blijkbaar iets misgegaan. Op de site van DUO staat er ook geen bericht. As maandag zijn ze weer open, dus dan adviseer ik om dan even te bellen.
    Succes ^Daniel

 • Ali,Binladen

  Hallo, ik heb studifinancering nog steeds niet binnen en ik heb abn amro weet iemand waarom het zo lang duurt ?? heeft er iemand al iets binnen?

  • Daniel Post auteur

   Dag Ali,

   Het had inderdaad al binnen moeten zijn. Zeker omdat banken zoals ABN en ING grootbanken zijn. Betalingen worden dezelfde werkdag nog verwerkt. Dus er is iets misgegaan. Nog twee nachten slapen en dan kun je de DUO weer bellen. Succes!
   ^Daniel

 • Daniel Post auteur

  Iron,

  Heb je inmiddels al wat binnen? ZO niet dan ook ff tot maandag wachten en bellen met….. inderdaad de DUO. Succes!

  • iron

   Ik heb nogsteeds niks binnen gekregen en alsk bel moet ik bijna 20 minuten wachten en dat nummer is niet gratis terwijl er wel bijstaat dat het gratis is

 • Gangster-Girl

  hallo ik heb hier nou un vraagje op
  ik ben in november 18 geworden en heb deze maand december niks ontvangen van de studifinancering en er is nog steets niks op mijn rekening hoe kan dit …….???HELP alsjeblieft dit is voor het eerst dat ik studifinancering ga ontvangen en heb ING als bank kunnen jullie mij helpen alsjeblieft..
  GR.

  • Daniel Post auteur

   Beste Ebru, kun je inloggen via mijn DUO, daar kun je vinden of je recht heb op Stufi.

   groeten,
   ^Daniel

 • Mariekka

  Ik heb nog steeds niks binnen krijg het normaal gesproken altijd op tijd.
  Er is nota bene al meer dan een week verstreken heb heb nog steeds niks ontvangen.

 • Daniel Post auteur

  Dag Kees, door Overgang naar Sepa kan het zijn dat je de betaling later ontvangt dan normaal. Dat kan ook pas vanavond zijn!

  Mocht je maandag niets hebben, dan moet je even contact opnemen met de duo.

  ^daniel

 • saja

  ik heb tot nu geen studiefinanciering gekregen en ik weet het . want ik krijg die elke 24 ste maar deze mand niet en ik vraag me af waaroom

Commentaren gesloten.